Cei mai buni brokeri Bitcoin reglementați și de încredere

Pe această pagină găsiți cei mai buni brokeri Bitcoin care sunt reglementați de autoritățile de reglementare a valorilor mobiliare de stat și, prin urmare, pot oferi cel mai înalt grad de securitate în ceea ce privește fondurile dvs., în comparație cu alți brokeri de criptomonede sau platforme de schimb. Găsiți un broker de încredere de top pentru tranzacționarea criptomonedelor.

Declinarea riscului: Majoritatea conturilor de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu următorii furnizori. Vă rugăm să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a pierde bani.

Reglementare și licențiere:

eToro:

Primul broker de încredere pentru criptomonede – eToro este una dintre cele mai cunoscute și promovate platforme de tranzacționare care se concentrează pe tranzacționarea CFD. Compania a fost înființată în 2007 cu scopul de a perturba lumea actuală a tranzacționării, făcând-o accesibilă oricui, oriunde. Utilizând eToro, veți putea tranzacționa nu numai CFD-uri cripto, ci și mărfuri, acțiuni, valute, indici și multe altele. Compania este în prezent reglementată și licențiată în:

  • Cipru: eToro Europe este licențiat de CySEC (yprus Securities & Comisia de schimb), numărul de licență 109/10
  • REGATUL UNIT: eToro UK este reglementat de FCA (Financial Conduct Authority), numărul de referință 583263
  • Ambele eToro Europe & eToro Marea Britanie și respectă MiFID (Directiva privind piețele instrumentelor financiare).
  • Australia: eToro Australia (eToro AUS Capital Pty Ltd.) este licențiată de ASIC (Australian Securities and Investments Commission)

Toate detaliile sunt menționate pe https://www.etoro.com/de/customer-service/regulation-license/.

Vă rugăm să rețineți că eToro nu poate oferi produsele sale comerciale cu instrumente derivate în SUA sau cetățenilor americani. Dar puteți cumpăra, vinde și deține criptomonede dacă sunteți din SUA, nu doar să tranzacționați instrumente financiare derivate pe marjă. Toți brokerii introduși pe această pagină nu pot oferi tranzacționare cu instrumente derivate cetățenilor americani.

Dacă sunteți interesat de cele mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor pentru comercianții din SUA, citiți această pagină.

Plus500:

# 2 broker de top de încredere pentru criptomonede – Plus500 este o platformă de tranzacționare CFD-uri web și mobilă, fiabilă și ușor de utilizat, cu o gamă largă de piețe acceptate. În calitate de client, veți putea tranzacționa liber criptomonede, indici, valută, mărfuri, acțiuni, acțiuni și multe altele. Compania este în prezent reglementată și licențiată în:

  • Cipru: Reglementat de CySEC, licența 250/14
  • REGATUL UNIT: Licențiat de FCA (# 509909)
  • Australia: Licențiat de ASIC (AFSL # 417727)
  • Noua Zeelanda: Licențiat de FMA (FSP # 486026)
  • Africa de Sud: Plus500 este „Furnizor de servicii financiare autorizat” (FSP # 47546)
  • Singapore: licențiat de IE Singapore (# PLUS / CBL / 2018) și MAS (# CMS100648-1)

Thinkmarkets:

# 3 broker de top de încredere pentru criptomonede – Înființată în 2010, această companie din Londra și Melbourne își propune să ofere acces rapid și ușor la o gamă largă de piețe CFD, inclusiv mărfuri, indici, contracte futures, acțiuni și cripto. Thinkmarkets oferă o combinație de ecosistem tehnologic de ultimă generație, viteze de execuție rapide și o protecție mai mare a fondurilor pentru clienții care depășesc asigurarea FSCS. Compania este în prezent reglementată și licențiată în:

  • Australia: Licențiat de ASIC (Australian Investments and Security Commissions) și toți clienții au conturi bancare separate
  • REGATUL UNIT: Licențiat de FCA în conformitate cu FRN 629628 (toți clienții din Marea Britanie au protecție de fond de 1 milion de dolari)
  • Africa de Sud: Licențiat de SA FSCA (Autoritatea de conduită a sectorului financiar din Africa de Sud)

FXOpen:

Lansată în 2018, FXOpen este o platformă mai sofisticată, care oferă conturi ECN formate dintr-o rețea de bănci, bănci centralizate, brokeri și investitori privați. Din această cauză, clienții care utilizează acest serviciu se pot aștepta la executări mai rapide ale comenzilor și la spread-uri cât mai strânse. FXOpen vă permite să tranzacționați nu numai valutare, ci și criptomonede și mărfuri. Compania este în prezent reglementată și licențiată în:

  • Australia: licențiat și reglementat de ASIC (numărul 412871)
  • Londra: reglementat de FCA (numărul de referință 579202)
  • Rusia: Directorul FXOpen este membru al mai multor instituții de reglementare rusești. De asemenea, sunt membri ai Comisiei financiare.

Kraken:

Kraken se concentrează puternic pe respectarea cerințelor de reglementare și legale în care operează. Schimbul de criptomonede din SUA este reglementat de FinCEN din SUA și FCA (Marea Britanie). Chiar și în Australia sunt reglementate de AUSTRAC și în Japonia de ASF.

Toate detaliile sunt menționate aici:

https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/360031282351-Is-Kraken-licensed-or-regulated-

 

Pârghie Bitcoin: de ce este mai scăzut la brokeri reglementați

Datorită naturii criptomonedei, valoarea pârghiei va depinde de modul în care este clasificat bitcoin-ul, precum și de modul în care este reglementat, în funcție de locul de operațiuni al market maker-ului și de cetățenia clientului. O platformă Bitcoin CFD complet reglementată poate fi limitată la o gamă de x2, x5 pentru acțiunile CFS, până la x30 pentru perechile valutare majore.

Pe de altă parte, spațiul criptografic este încă nou și nereglementat în multe jurisdicții. Companiile folosesc acest lucru pentru a oferi pârghie de până la x200 fără consecințe. Înseamnă că schimbul nereglementat funcționează ilegal și este nesigur de utilizat? Desigur, nu, dar atâta timp cât nu vor fi puse în aplicare reglementările corespunzătoare, va fi posibilă tranzacționarea cu un pârghie atât de mare.

Care sunt cele mai mari diferențe între brokerii reglementați și nereglementați?

Una dintre cele mai mari și mai vizibile diferențe între brokerii reglementați și nereglementați este ușurința de utilizare. În cazul schimbului nereglementat, puteți începe tranzacționarea bitcoinului în câteva minute – tot ce trebuie să faceți este să verificați e-mailul, să depuneți niște fonduri și sunteți gata.

Pe de altă parte, dacă utilizați schimbul reglementat, contul dvs. va putea accepta depuneri numai după ce efectuați un proces KYC / AML complet, prin trimiterea documentelor și a tuturor informațiilor necesare și a verificării cu succes care ar putea dura până la 24 de ore.

Diferențele sunt vizibile și cu depozitele în sine. Dacă utilizați o platformă nereglementată, veți putea depune singura criptomonedă ca garanție. Pe de altă parte, un schimb complet reglementat nu va putea accepta cripto. Totuși, pe de altă parte, veți putea să depuneți fiat și să îl utilizați pentru a tranzacționa criptomonede în cadrul platformei în sine.

Nu în ultimul rând, fiecare comerciant care folosește o platformă nereglementată își asumă un risc major cu depozitele sale. Deoarece o anumită companie nu este reglementată, nu există reglementări în vigoare care să îi împiedice să comită fraude sau să ramburseze în caz de faliment. Companiile de acest gen ar putea pretinde că sunt auto-reglementate și asigurate, dar astfel de creanțe se bazează doar pe încredere și performanțe anterioare. Dar apoi, clienții care utilizează bursele reglementate sunt pe deplin asigurați, până la nivelul cerut.

Înseamnă că brokerii nereglementați duc întotdeauna la o experiență de utilizator mai proastă? Nu este necesar. O companie poate fi nereglementată și poate oferi în continuare asistență excelentă pentru clienți, materiale educaționale și poate avea un fond care va fi utilizat în caz de faliment. Mai mult, un schimb nereglementat vă poate cere să efectuați o verificare KYC / AML completă, dacă decide să se autoreglementeze.

Asigurarea fondurilor clientului

Thinkmarkets:

În Marea Britanie, fondurile clienților individuali sunt protejate până la 1 milion de dolari (asigurat la Lloyd’s of London).

În Africa de Sud, toți clienții sunt protejați cu o protecție a fondului de până la un milion de dolari.

eToro:

Fondurile clienților din eToro UK pot fi acoperite de până la 50.000 GBP FSCS (Schema de compensare a serviciilor financiare) – FSCS este o instituție care acoperă activități desfășurate de companii autorizate de FCA.

Fondul de compensare a investitorilor din Cryprus poate furniza până la 30.000 EUR pentru clienții din "eToro Europa".

Plus500:

Fondurile clienților din Plus500 UK ar fi acoperite până la 50.000 GBP de către FSCS.

Fondurile clienților Plus500CY Ltd ar fi acoperite până la 20.000 EUR de către ICF (Fondul de compensare a investitorilor din Cipru).

Citiți mai multe pe http://www.plus500.com/Docs/Plus500CY/InvestorCompensationFund.pdf

FXOpen:

Fondurile clienților ar fi acoperite până la 50.000 GBP de către FSCS.

 

Kraken:

În general, schimburile de criptomonede nu se califică încă pentru programele de asigurare a depozitelor. Acestea se aplică numai instituțiilor de economii. Cu toate acestea, Kraken este în activitate din 2013 și fondurile clienților au fost întotdeauna sigure cu marea bursă reglementată. Kraken este cunoscut ca fiind cel mai de încredere schimb de cripte din întreaga lume.

Detalii despre acest lucru sunt enumerate aici: https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/360001372126-Are-balances-stored-on-Kraken-insured-

Recomandările noastre pentru alegerea unui broker de criptomonede reglementat

Înainte de a deschide un cont de tranzacționare cu criptomonede, vă puteți asigura că brokerul este reglementat de o instituție serioasă precum organizațiile FCA și PRA din Marea Britanie, SEC din Statele Unite, APRA din Australia și diverse autoritățile naționale în țările europene. Reglementările stricte ale autorităților de reglementare financiară există pentru siguranța fondurilor dvs..

Atunci când luăm legătură cu brokeri reglementați de stat, până acum ne referim în principal la brokeri tradiționali sau bursieri pe care criptomonedele pot fi tranzacționate acum, de obicei, sub formă de contracte pentru diferență. În acest caz, activul suport nu este cumpărat sau vândut, doar prețul este tranzacționat. Schimburile de criptomonede pe care sunt cumpărate sau schimbate de fapt monede criptografice nu sunt încă supuse acelorași reguli ca tradiționalele brokeri sau brokeri.

Spre deosebire de alte instrumente financiare, contractele pentru diferențe sunt tratate broker "birou de afaceri" și nu într-un schimb centralizat. Prin urmare, este posibil să se vadă diferențele de preț între brokeri, dar și brokeri care nu își pot îndeplini obligațiile. Prin urmare, este important să verificați reglementările.

Un furnizor de CFD acționează ca o contrapartidă într-o tranzacție, prin urmare este logic să alegeți un broker CFD reglementat de un organism recunoscut.

De asemenea, este util să examinați formularele de deschidere a contului pentru a verifica dacă brokerul CFD oferă suficiente informații despre riscurile asociate tranzacționării CFD-urilor. Acest lucru vă poate oferi o idee despre modul în care brokerul își conduce afacerea și dacă este o firmă de brokeraj care are seriozitate în a avea o relație de durată cu clienții săi.

Verificați dacă Brokerul este într-adevăr înregistrat la Autorități

Un alt punct pentru un broker, este ușor să susțineți că este înregistrat, ar trebui să verificați întotdeauna cu autoritatea de reglementare dacă brokerul s-a înregistrat și că nu au existat plângeri nerezolvate împotriva companiei.

Brokerii CFD sunt înregistrați la agențiile de reglementare serioase din țările în care activează și care respectă legile și reglementările autorităților.

Majoritatea optează pentru operatorul european pentru brokeri care sunt reglementați în Regatul Unit de către FCA în Franța de către ACP (Prudential Control Authority) sau de către un organism european după MiFID (Directiva privind piețele instrumentelor financiare), pe lângă francezi, brokerul trebuie să fie aprobat de AMF.

Iată câteva dintre principalele instituții de licențiere în care pot fi verificate licențele companiei:

ASIC (Australia)

FCA (Marea Britanie)

CySEC

Care este politica brokerului CFD privind utilizarea banilor clienților?

Legea stabilește cerințele cu privire la modul în care brokerii CFD pot face față banilor clienților lor. Brokerii CFD nu folosesc toți banii clienților în același mod. Unele oferă mai multă protecție decât altele, inclusiv conturi separate, deci asigurați-vă că cunoașteți politica brokerului înainte de a deschide un cont.

Brokerii de încredere investesc în instruirea și educarea clienților lor

Doriți să găsiți un broker de încredere care să aibă o bună reputație în industria de tranzacționare?

Regulamentul îți pune puterea legii de partea ta, dar ar trebui să verifici și soliditatea financiară și reputația brokerului.

Poate fi, de asemenea, interesant să vedem dacă brokerul investește resurse semnificative pentru instruirea și educarea clienților săi. Din nou, aceasta este o indicație a angajamentului lor pe termen lung.

Verificați referințele

De exemplu, puteți căuta referințe de la clienți mulțumiți în forumurile de investiții, dar am de gând să filtrez mesajele suspecte, cum ar fi recenziile entuziaste care pot fi falsificate sau generate de relații de prieteni și distribuitor (în caz contrar, este de asemenea posibil ca comentariile negative să fie create de concurenți). Comentariile trebuie să fie ființe capabile susținute de fapte sau surse de încredere.

Mulți brokeri sunt sinceri și lucrează pentru a-și stabili și menține reputația. Din păcate, pe internet, există întotdeauna escroci în toate domeniile legate de bani.

Brokeri reglementați de criptomonedă enumerați pe site-ul nostru

Brokerii prezenți pe site-ul nostru de comparație au fost selectați pentru fiabilitatea lor și calitatea serviciilor lor. Facem tot posibilul să nu listăm nicio înșelătorie. Toți brokerii reglementați de pe site-ul nostru au fost aprobați de instituțiile statului din țările în care își desfășoară activitatea, de asemenea, sunt autorizați legal să accepte clienți din multe țări în care nu au sediu. Puteți compara diferitele condiții de tranzacționare (comisioane de brokeraj, spread, depozit minim, tip de comenzi, reglementări etc.) în comparația noastră cu brokerii reglementați.

Avantajele brokerilor de criptomonede reglementate

Depozitele clienților sunt rezervate și stocate separat de activele companiei. De asemenea, fondurile clienților sunt supuse protecției depozitelor. Valoarea protecției depozitelor poate varia de la furnizor la furnizor.

Protecția depozitelor / Asigurarea fondurilor clientului

Un punct important în tranzacționarea CFD este securitatea fondurilor clienților în caz de insolvență a brokerului CFD. Furnizorii de CFD care aparțin unui sistem de protecție sunt considerați a fi relativ stabili. Astfel, depozitele sunt acoperite până la o anumită sumă în caz de insolvență. Cu toate acestea, este de latitudinea fiecărui broker să decidă cum dorește să își asigure depozitele clienților.

Există diferențe considerabile aici, chiar dacă majoritatea brokerilor au sediul într-un stat membru al UE. În ceea ce privește protecția depozitelor, există două situații diferite. Dacă un broker devine insolvabil, clienții pot avea două tipuri diferite de creanțe împotriva acestuia. În primul rând, creanțele care decurg din solduri din conturile clienților care nu au fost implicate în tranzacții deschise. În al doilea rând, creanțele din tranzacții deschise.

Dezavantaje ale brokerilor de criptomonede reglementate

În comparație cu alți brokeri Bitcoin, procesul de înregistrare este mai complex. Trebuie să furnizați o mulțime de informații personale și, bineînțeles, trebuie să vă verificați identitatea. Aceasta este singura modalitate de a obține permisiunea de a face depozite și de a tranzacționa activ cu bani reali. Nu puteți deschide un cont de client într-un minut, doar introducând o adresă de e-mail și o parolă, așa cum se întâmplă adesea cu site-urile de tranzacționare cripto nereglementate..

 

“>